OmniKrill

Krillolja från OmniKrill

  • Krillolja av högsta kvalitet från hållbart fiske
  • Den nya generationen av Omega-3 kostillskott med både fettsyror och fosfolipider som underlättar Omega-3 upptaget i kroppen
  • Högt innehåll av fettsyrorna EPA och DHA samt antioxidanten Astaxantin
  • Utsedd till Danmarks bästa hälsokostprodukt 2011

OmniKrill

OmniKrill från Omnisym Pharma innehåller 400 mg krillolja i kapslar av fiskgelatin. Krilloljan tillverkas av Neptune Technologies & Bioressources Inc, Kanada och kallas i vardagligt tal för Neptune Krill Oil (NKO). Oljan är känd för sin höga kvalitet och innehåll av aktiva ingredienser och har använts i många vetenskapliga studier inom Omega-3 området. NKO krilloljan var dessutom först ut att godkännas som Novel Food i EU. Omnisym Pharma har ensamrätt att använda NKO-krilloljan i Sverige. Kliniska studier med NKO-krillolja visar att:

OmniKrill har ett högt innehåll av EPA och DHA. Fettsyrorna EPA och DHA bidrar till normal hjärthälsa.

OmniKrill har dokumenterat bra effekt i kliniska studier. I Kanada är det godkänt att använda flera unika hälsopåståenden på NKO® krilloljeprodukter.

OmniKrill har ett högt innehåll av astaxantin som är en kraftig antioxidant – Upp till 10-25 gånger högre koncentration än andra krilloljor.

OmniKrill har en hög renhetsgrad.

NKO-krilloljan i OmniKrill följer kraven på hållbart fiske som används till kosttillskottillverkning. Den internationella miljöcertifieringsorganisationen NSF har granskat fisket och godkänt NKO-oljan. ⇒  Fler tillverkare

http://www.krillolja.se/