Frågor och svar ❤️

Här kan du lämna en kommentar och ställa frågor, dela med dig av dina erfarenheter eller helt enkelt bara säga vad du vill.

Dela gärna med dig till andra av dina erfarenheter, eller ställ din fråga nedan.

Alfred Lundin

7 svar på ”Frågor och svar ❤️”

  • Hej, kapslar med krillolja innehåller flytande olja från krill. Vad jag vet går det inte att köpa flytande krillolja på flaska så att säga.

   Svara
  • Personer med allergier mot skaldjur bör inte använda krillolja. Det bör inte heller tas två veckor före eller efter operationen. Säkerheten för kosttillskott hos gravida kvinnor, ammande mammor och barn har inte fastställts.

   Svara
 1. Jag stötte på den här webbplatsen när jag letade efter omega 3-rika livsmedel. Jag är allergisk mot både fisk och nötter och vissa frön, bönor och frukt. Annars tror jag att jag äter en balanserad kost – jag äter protein, kolhydrater och grönsaker och frukt varje dag.
  Finns det några andra specifika sätt att få rätt mängd omega 3?

  Svara
  • Ledsen för allergierna. Det gör saker lite svårare. Ingen fisk och inga frön (lin) gör saker lite svårare.

   Det finns dock vegetariska omega 3-tillskott som använder alger som källa till omega 3-fettsyror. Det kan fungera för dig.

   Krillolja kan vara ett ännu bättre alternativ

   Jag har inte gjort så mycket forskning kring detta så jag kan inte ge dig en enkel rekommendation. Om du hittar intressant information på egen hand, vänligen kom tillbaka och kommentera eller maila mig med dina resultat

   Svara

Lämna en kommentar