Om

Varmt välkommen till krillolja.se. Här skriver vi om krillolja och omega-3. Den här webbsajten drivs av mig privat och jag har här, sedan 2009, skapat en oberoende informationskälla kring krillolja och omega 3. Den här webbsajten är till för dig, om du liksom mig, är intresserad av oberoende fakta och forskning kring olika aspekter av omega 3-fettsyror, fosfolipider, astaxantin. Omega 3 då i synnerhet i form av krillolja, men även kosttillskott i form av fiskolja.

Vi genomför just nu genomgripande förändringar gällande länkar och kryptering på siten. Om du upptäcker några problem vänligen meddela oss omgående så att vi kan åtgärda problemet. Under nästa månad kommer vi att genomföra en uppgradering till HTTPS, det vill säga vi flyttar vår site till krypterad kommunikation. Vi kommer också att uppgradera till senaste versionen av WordPress (5.0) samt byta tema. Dessutom går vi igenom samtliga länkar och uppdaterar till nya relevanta länkmål.

Du är så klart mer än välkommen att kontakta mig med frågor eller kommentarer på innehållet här. Tycker du att det är något som inte stämmer, eller saknar du något som du tycker att vi borde ta upp här?

Skicka mig ett e-post i så fall.

Kontakt uppgifter.

MVH

Alfred Lundin, Redaktören, www.krillolja.se