Om

Varmt vÀlkommen till krillolja.se. HÀr skriver vi om krillolja och omega-3. Den hÀr webbsajten drivs av mig privat och jag har hÀr, sedan 2009, skapat en oberoende informationskÀlla kring krillolja och omega 3. Den hÀr webbsajten Àr till för dig, om du liksom mig, Àr intresserad av oberoende fakta och forskning kring olika aspekter av omega 3-fettsyror, fosfolipider, astaxantin. Omega 3 dÄ i synnerhet i form av krillolja, men Àven kosttillskott i form av fiskolja.

Vi genomför just nu genomgripande förÀndringar gÀllande lÀnkar och kryptering pÄ siten. Om du upptÀcker nÄgra problem vÀnligen meddela oss omgÄende sÄ att vi kan ÄtgÀrda problemet. Under nÀsta mÄnad kommer vi att genomföra en uppgradering till HTTPS, det vill sÀga vi flyttar vÄr site till krypterad kommunikation. Vi kommer ocksÄ att uppgradera till senaste versionen av WordPress (5.0) samt byta tema. Dessutom gÄr vi igenom samtliga lÀnkar och uppdaterar till nya relevanta lÀnkmÄl.

Du Àr sÄ klart mer Àn vÀlkommen att kontakta mig med frÄgor eller kommentarer pÄ innehÄllet hÀr. Tycker du att det Àr nÄgot som inte stÀmmer, eller saknar du nÄgot som du tycker att vi borde ta upp hÀr?

Skicka mig ett e-post i sÄ fall.

Kontakt uppgifter.

MVH

Alfred Lundin, Redaktören, www.krillolja.se

Comments are closed.

https://www.krillolja.se/