Superba

⇒  Fler tillverkare

Superba™ Krill är naturlig ren och innehåller Antarktisk krill som är rik på den naturligt förekommande antioxidanten astaxantin. Den djup röda färgen på Superba krill kapsalarna kommer från dess innehåll av denna kraftfulla antioxidant. Det hälsofrämjande astaxantinet i kapslarna undertrycker fria radikaler och bidrar också till att hålla krilloljan färsk. Tack vare detta så behövs inga konserveringsmedel eller liknande för att garantera krilloljans långa hållbarhet. Jämfört med fiskolja så tillsätter man i de flesta fall antioxidanter för att upprätthålla en rimlig hålbarhet och att förhindra att fiskoljan härsknar.

Krillolja från superba.
Krillolja från superba.

 

Superba Krill produceras av Aker BioMarine från Norge. Aker BioMarine ASA är ett norskt fisk och skaldjur process företag baserat i Oslo och listat på den norsk börsen. De äger och driver ett fiske fartyg i Antarktis vid namn Saga Sea.

Saga Sea
Saga Sea fiskefartyg ägt av Aker BioMarine, bedriver fiske efter krill i Antarktis.

Varje kapsel Superba Krillolja innehåller 500 mg ren antarktisk krillolja, var av 70 mg EPA och 40 mg DHA samt 55 mikrogram astaxantin. Rekommenderad dagsdos är 1 till 2 kapslar i samband med måltid eller med ett glas vatten. En förpackning/burk innehåller 60 kapslar.

Ingredienser i krillolja från Superba:

  • krillolja (Euphausia superba)
  • gelatin
  • sorbitol
  • vatten
  • vaniljarom