OmniKrill

Krillolja från OmniKrill tillverkas av Neptune Wellness Solutions Inc (tidigare Neptune Technologies & Bioressources Inc.)

  • Krillolja av högsta kvalitet från hållbart fiske
  • Den nya generationen av Omega-3 kosttillskott med både fettsyror och fosfolipider som underlättar Omega-3 upptaget i kroppen
  • Högt innehåll av fettsyrorna EPA och DHA samt antioxidanten astaxantin

Uppdaterad den 10:e september 2022:  Rekommenderad om du vill ha det bästa. p.g.a. tillgänglighet, pris och kvalité: koncentrerad och ren krillolja från hållbart fiskad krill, rik på DHA och EPA.

Neptune Wellness Solutions, Inc. är ett diversifierat hälsoföretag som tillhandahåller kosttillskott produkter, lagliga cannabis- och hampaprodukter (ej i Sverige) samt konsumentförpackade varor (t.ex. handdesinfektionsmedel) till detaljhandels- och företagskunder. Neptune Wellness Solutions, Inc. är ursprungligen känt för sin produktion av krillolja från Antarktis, men driver nu en industriell anläggning för cannabisförädling i Quebec, Kalifornien, och en anläggning för hampaförädling i North Carolina, USA.  Neptunes krillbaserade kosttillskott är tillverkade av antarktisk krill, en hållbar och icke genetiskt modifierad källa till omega-3-fettsyror, och är tillgängliga för konsumenter i USA, Kanada och Europa för direktköp eller via distributörer.

OmniKrill från Omnisym Pharma innehåller 400 mg krillolja i kapslar av fiskgelatin. Krilloljan tillverkas av Neptune Wellness Solutions Inc, Kanada och kallas i vardagligt tal för Neptune Krill Oil (NKO). Oljan är känd för sin höga kvalitet och innehåll av aktiva ingredienser och har använts i många vetenskapliga studier inom Omega-3 området. NKO krilloljan var dessutom först ut att godkännas som Novel Food i EU. Omnisym Pharma har ensamrätt att använda NKO-krilloljan i Sverige.

Kliniska studier med NKO-krillolja visar att:

  • har ett högt innehåll av EPA och DHA. Fettsyrorna EPA och DHA bidrar till normal hjärthälsa.
  • har dokumenterat bra effekt i kliniska studier. I Kanada är det godkänt att använda flera unika hälsopåståenden på NKO krilloljeprodukter.
  • har ett högt innehåll av astaxantin som är en kraftig antioxidant – upp till 10-25 gånger högre koncentration än andra krilloljor.
  • har en hög renhetsgrad.

NKO-krilloljan i OmniKrill följer kraven på hållbart fiske som används till kosttillskottillverkning.

Den internationella miljöcertifieringsorganisationen NSF har granskat fisket och godkänt NKO-krilloljan.

Fler tillverkare