Nordic Krillolja

Nordic Krillolja är en krillolja som tillverkas och marknadsförs av Bio Pharma Norway vilket är ett av Norges största företag för försäljning av kosttillskott innehållande Omega-3.

Nordic Krillolja kommer i en förpackning om 30 stycken kapslar och har liksom alla andra tillverkare av krillolja ett högt innehåll av antioxidanter (astaxanthin), fosfolipider och Omega-3.

Nordic Krillolja
Nordic Krillolja

I Sverige marknadsförs krilloljan under Nutripro, en webbsida som har funnits sedan slutet av 2010 och själva olja tillverkas av ett företag som heter Faun Pharma AS i Norge, ett företag specialiserade på att ta fram och tillverka kosttillskott. Nordic Krillolja är tillverkad enligt GMP (Good Manufacturing Practice) standarden vilken är en standard framtagen av världshälsoorganisationen med höga krav på tillverka och oberoende kontroller som utförs minst en gång per halvår för att garantera en hög standard.

För att förtydliga igen. Nordic Krill marknads förs alltså av det Norska bolaget Bio Pharma Norway under samlingsnamnet Nutripro och den tillverkas av ett annat norskt bolag som hete Faun Pharma AS.

Ingredienser i krillolja Nordic (per kapsel):

  • Krillolja (med naturligt innehåll av Omega-3, Astaxanthin och fosfolipider)
  • Gelatin
  • Stabiliseringsmedel  i kapsel
  • Sorbitol

Rekommenderad daglig dos är en kapsel och en förpackning räcker således 1 månad. Produkten säljs i abonnemangsform och förtaget jobbar aktivt med medlemsvärvning och värvningspremier.