Nordic Krillolja

Nordic Krillolja Àr en krillolja som tillverkas och marknadsförs av Bio Pharma Norway vilket Àr ett av Norges största företag för försÀljning av kosttillskott innehÄllande Omega-3.

Nordic Krillolja kommer i en förpackning om 30 stycken kapslar och har liksom alla andra tillverkare av krillolja ett högt innehÄll av antioxidanter (astaxanthin), fosfolipider och Omega-3.

Nordic Krillolja

Nordic Krillolja

I Sverige marknadsförs krilloljan under Nutripro, en webbsida som har funnits sedan slutet av 2010 och sjÀlva olja tillverkas av ett företag som heter Faun Pharma AS i Norge, ett företag specialiserade pÄ att ta fram och tillverka kosttillskott. Nordic Krillolja Àr tillverkad enligt GMP (Good Manufacturing Practice) standarden vilken Àr en standard framtagen av vÀrldshÀlsoorganisationen med höga krav pÄ tillverka och oberoende kontroller som utförs minst en gÄng per halvÄr för att garantera en hög standard.

För att förtydliga igen. Nordic Krill marknads förs alltsÄ av det Norska bolaget Bio Pharma Norway under samlingsnamnet Nutripro och den tillverkas av ett annat norskt bolag som hete Faun Pharma AS.

Ingredienser i krillolja Nordic (per kapsel):

  • Krillolja (med naturligt innehĂ„ll av Omega-3, Astaxanthin och fosfolipider)
  • Gelatin
  • Stabiliseringsmedel  i kapsel
  • Sorbitol

Rekommenderad daglig dos Àr en kapsel och en förpackning rÀcker sÄledes 1 mÄnad. Produkten sÀljs i abonnemangsform och förtaget jobbar aktivt med medlemsvÀrvning och vÀrvningspremier.

Comments are closed.

https://www.krillolja.se/