Mercola

⇒  Fler tillverkare

Mercola krillolja gÄr under namnet Antarctic Pure Krill OilI och har sedermera utvecklats för att göra upptagningen i kroppen bÀttre och har dÄ fÄtt tillÀgget New and  Improved. InnehÄllet av krillolja Àr oförÀndrat och ger kroppen Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA i kombination med antioxidanter och fosfolipider. Antioxidanter sÄ som astaxantin i krillolja fungerar i kroppen som skydd mot de hÀlsofarliga fria radikalerna.

Mercola krillolja

Mercola krillolja

Mercola Antarctic Pure Krill Oil ’New and Improved’ Ă€r unikt i och med att man har Ă€ndrat kapseln som krilloljan finns i, detta för att fĂ„ bĂ€ttre upptagning i kroppen. I stĂ€llet som för tidigare mjuka gelĂ©kapslar anvĂ€nder man nu tvĂ„ hĂ„rda skalhalvor som har sammanfogats med varandra. Dessa kapslar kallas för Capliques.

Capliques kapslar har en rad fördelar:

  • Ger en renare produkt genom att eliminera alla onödiga substanser i produkten
  • Undviker potentiella allergener
  • Skyddar effektivt produkten frĂ„n oxidativt syre
  • Minimal kĂ€nslighet för vĂ€rma och kyla

Mercola krillolja levereras i burk, varje burk innehÄller 180 kapslar och rekommenderad dosering Àr 2 kapslar per dag tillsammans med första mÄltiden. Rekommenderas ej om man Àr allergisk mot skaldjur eller medicineras med blodförtunnande mediciner.

Distribueras av Mercola Health Resources LCC, www.mercola.com.

Fler tillverkare

Comments are closed.

https://www.krillolja.se/